oyya werd geboren uit een liefde voor ijs, een nieuwsgierigheid naar smaakcombinaties en een verlangen om de wereld te verkennen op zoek naar unieke ingrediënten.
De kunst van het ijsbereiden heb ik geleerd tijdens diverse cursussen in België en Italië. Maar overleg, curussen en boeken brengen je maar tot een bepaald punt. De sector van het ijsbereiden is een heel competitieve en interessante wereld waarin traditie, kwaliteit en liefde voor het vak het verschil maken. Om beter in je ambacht te worden, moet je de handen uit de mouwen steken, ervaring is de beste leermeester. Mijn doorgedreven toewijding aan kwalitatief ijs bereiden heeft mij talloze slapeloze nachten en een aantal extra kilo’s bezorgd. Ik ben reeds jaren bezig met het creëren en verfijnen van eigen recepten, opnieuw en opnieuw.
Bij oyya maken we ons ijs eerlijk en starten we telkens vanaf de basisgrondstoffen. We vermijden synthetische kleurstoffen, werken enkel met echt fruit en zoeken de lekkerste ingrediënten om tegen een eerlijke prijs heerlijke ijsjes aan te bieden. Al onze verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en wat we zelf van afval produceren sorteren we om gerecycleerd te worden. Ijs maken kost veel energie, al deze energie komt uit biogas, wind- en zonne-energie opgewekt in Vlaanderen. Helemaal groen en niet geïmporteerd! Naast op een milieuvriendelijke manier lekker ijs aan te bieden vinden we het net zo belangrijk goed te zijn voor onze mensen. We bieden hen een fijne werkplek, waarin iedereen dezelfde kansen krijgt om door te groeien. We hebben oog voor mens, dier en milieu.
Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje die door een website kan worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken en door de gebruikte browser op uw computer wordt opgeslagen.